Dages lunsj besåt av hjemmebakte knekkebrødmed cottage cheese og kivi med grønn tea til.
Kjempegodt og sunt:)etter en lang tur i skogen
Her er min oppskrift på knekkebrød :
Ca 7 dl kruskakli
2,5 dl havregryn,
2,5dl soyaflak(helsekost),
2dl solsikkekjerne,
0,5 dl linfrø,
ca 6 dl vann
og 1 ts salt.
Jeg kjører alt i kjøkkenmaskinen en liten stund og fordeler det så på 2 brett (somer kledd med bakepapir)og steker på varmluft i 10 min på 160 gr .Så deler jeg det opp i ruter og steker videre i 35 min også med varmluft og begge brettene samtidig.
Etter at dei er ferdig stekt lar jeg dei så stå i ovnen med døren på gløtt til dei er avkjølte.
For å fordele det jevnt utover platene bruker jeg et bakepapir over og kjevler deigen utover.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar